-
#23924 |
Jak ktoś chce zobaczyć filmik z Zakrzówka zapraszam
http://www.youtube.com/watch?v=IO1-iboIGtI
To mój pierwszy filmik więc proszę o wyrozumiałość 🙂
Wojtek
#23925 |w filmie, który nakręcisz za niecałe dwa tygodnie będziesz mógł zacząć napisem: woda temperatura 24 stopnie 😀
pozdrooo!
Agata
Agata Bogusz
Instruktor freedivingu AIDA i Apnea Academy
Sędzia freedivingu AIDA
www.bluego.pl
e: info@bluego.pl#23926 |Czy coś się szykuje za dwa tygodnie?
Pytam, bo w najbliższą niedzielę chciałbym się stawić na Zakrzówku, pod warunkiem, że jeszcze ktoś będzie chętny.
Jeżeli nie, to zaczekam na inny termin 😉
#23927 |Ja będę w najbliższy piątek (27mego) po południu (od około 15-tej). A jak się uda to może i w czwartek też 🙂
Wojtek
#23928 |Ten piątek brzmi nieźle. Szczególnie pomysł „popołudniowy”. Mogę wyjechać z Rybnika o 14. Na ok. 15.30 liczę, że uda się dotrzeć na miejsce.
Wyslij proszę jakiegoś sms-a, to dogramy szczegóły.
Mój nr.: +48 662 491 317Ktoś jeszcze?
#23929 |Pozwolę sobie na krótkie, osobiste podsumowanie piątkowego „nurania”.
Wyskoczyłem w cienkiej (2~5mm) piance triathlonowej + kaptur + rękawiczki.
Płetwy tradycyjne – bez skarpet.
Temp. na powierzchni badana nogą >14°C 😉
W tym zestawie na powierzchni było OK. Niestety przejrzystość 5~7m zmuszała do prowadzenia asekuracji pod termokliną, a to z kolei powodowało, że trzeba było marznąć dość często i w sumie długo. Z tego powodu komfort skończył się dość szybko i zaczęła walka. Najlepsze wrażenia z zanurzenia na wydechu. Następnym razem poświęcę temu więcej czasu.
Sam Zakrzówek widziałem pierwszy raz i wrażenia dość pozytywne, ale głębsze zanurzenia wymagają przygotowania kompletnego stanowiska, bo asekuracja wzrokowa jest niewykonalna.
Dla wielu z Was jest to oczywiste, ale piszę to do takich jak ja, którzy w Polsce zanurzali się tylko z butlami, albo nigdy.Gdyby się ktoś wybierał w takiej konwencji – chętnie się dołączę.
Podziękowania dla Wojtka za przybycie, oprowadzenie po akwenie, asekurację i udane popołudnie. :OK
You must be logged in to reply to this topic.